Afval scheiden, het lijkt misschien een klein onderdeel van het dagelijkse (bedrijfs)leven maar met het milieu in de kijker, zijn we er de laatste jaren verplicht goed in geworden. Maar het kan altijd beter – zo dacht ook de Belgische overheid en

waarom je beter wél je groen afval scheidt

een perfecte match:
onze composteerbare zakken in jouw retailzaak

Geef vandaag nog een groene upgrade aan je onderneming met onze producten en diensten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je ontdekt er op deze pagina alles over!

In onze webshop vind je ons volledige standaardgamma terug. Deze hebben vaste aantallen, bedrukkingen en prijzen. Op die manier kan je makkelijk en snel een bestelling plaatsen voor 1, 2 of zelfs 5 dozen en dat zonder verzendkosten (in België, vanaf €250 incl. BTW). Je geniet zelfs van een korting van 10% wanneer je 5 of meer dozen bestelt. Ga snel een kijkje nemen en plaats vandaag nog je order!

Zie je het eerder groots en wil je opteren voor een grote oplage? Dan zijn er enkele deuren die wij voor je kunnen openen. Onze fabriek beschikt over slimme machines die jouw ideale zak kunnen produceren. Op die manier kan je je eigen formaat, kleur, bedrukking en oplage kiezen. Meer info over deze optie? Neem dan contact op met het salesteam. Zij helpen je graag verder met je zoektocht naar de perfecte zak voor jouw zaak: bel naar 016 270 290 of mail naar sales@compostbag.eu

kleine oplagen - standaard gamma composteerbare biologische afvalzakken en folies

kleine oplagen

  • ruime keuze uit het standaardassortiment
  • makkelijk en snel te bestellen in de webshop

  • gratis verzending in België
  • korting vanaf 5 dozen
grote oplagen - personaliseerbare composteerbare biologische afvalzakken en folies

grote oplagen

  • zelf de grootte en dikte bepalen
  • een andere kleur uit het assortiment gebruiken

  • jouw eigen logo als bedrukking zetten
  • je eigen informatie op de banderol plaatsen

Levering van professional artikelen

kleine oplagen

Kleine oplagen worden besteld via de webshop. Het is mogelijk om online orders te plaatsen (en te laten leveren) in volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

België: geen verzendkosten
Nederland: vast tarief van €6,5 (incl. BTW)
Luxemburg: vast tarief van €7 (incl. BTW)
Frankrijk: vast tarief van €10,50 (incl. BTW)
Duitsland: vast tarief van €7,5 (incl. BTW)

Een webshoporder heeft een levertijd van 2-4 werkdagen. Indien er problemen zijn, waardoor de levering vertraging oploopt, laten wij dit tijdig weten.


grote oplagen

Grote oplagen worden per telefoon of per e-mail besteld. Zowel nationaal als internationaal.

Er worden geen verzendkosten aangerekend voor bestellingen boven 750 euro (excl. BTW) in België, anders bedraagt het tarief 45 euro (excl. BTW).

Voor bestellingen naar de EU worden geen verzendkosten aangerekend bij bestellingen boven de 1000 euro (excl. BTW), anders bedraagt het tarief 60 euro (excl. BTW).

Levertijden zijn onderdeel van de offerte, gemaakt door Edwin of Karina van ons verkoopteam. Bel 016 270 290 of stuur een e-mail naar sales@compostbag.eu

Samenwerken met The Compost Bag Company

Naast onze online verkopen, werken we ook graag grote orders uit van onze (potentiële) vaste klanten. Zo werkt The Compost Bag Company bijvoorbeeld samen met overheidsinstanties, recreatiedomeinen, winkeliers/winkelketens, restaurants en vele anderen.

Onze tevreden klanten en hun cases

Wij zijn trots op de samenwerkingen met onze klanten. Van België, Nederland en Frankrijk tot Oostenrijk en Finland. Onze klanten zijn overal te vinden maar vooral ook hieronder met hun eigen plekje op onze website.