ontdek jouw perfect match:
kleine of grote oplagen? standaardgamma of personaliseren?

Geef vandaag nog een groene upgrade aan je onderneming met onze producten en diensten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je ontdekt er op deze pagina alles over!

 

In onze webshop vind je ons volledige standaardgamma terug. Deze hebben vaste aantallen, bedrukkingen en prijzen. Op die manier kan je makkelijk en snel een bestelling plaatsen voor 1, 2 of zelfs 5 dozen en dat zonder verzendkosten (in België). Je geniet zelfs van een korting van 10% wanneer je 5 of meer dozen bestelt. Ga snel een kijkje nemen en plaats vandaag nog je order!

Op zoek naar een leverancier van milieuvriendelijke zakken of folies volgens specifieke kenmerken, al dan niet in het huismerk van je bedrijf? Bij The Compost Bag Company hebben we meer dan 35 jaar ervaring in white label productie.

The Compost Bag Company heeft alles in huis om bio-afbreekbare zakken en folies te maken op basis van de specifieke noden van je bedrijf. En we leveren niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook een vlekkeloze service aan onze partners. Onze deskundigen overlopen samen met jou je productie-, huisstijl- en verpakkingsnoden, zodat het eindproduct naadloos aansluit bij al je wensen.

Neem contact op met één van onze experten via +32 16 27 02 90 of laat uw gegevens hieronder achter. Dan nemen wij graag contact op met u.

kleine oplagen - standaard gamma composteerbare biologische afvalzakken en folies

kleine oplagen

  • ruime keuze uit het standaardassortiment
  • makkelijk en snel te bestellen in de webshop

  • verzending in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg
  • korting vanaf 5 dozen
grote oplagen - personaliseerbare composteerbare biologische afvalzakken en folies

grote oplagen

  • zelf de grootte en dikte bepalen
  • een andere kleur uit het assortiment kiezen

  • jouw eigen logo als bedrukking zetten
  • je eigen informatie op de banderol plaatsen

Levering van professional artikelen

kleine oplagen

Kleine oplagen worden besteld via de webshop. Het is mogelijk om online orders te plaatsen (en te laten leveren) in volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

België: €25,00 (incl. BTW) voor orders < €250
Nederland: €31,50 (incl. BTW)
Luxemburg: €32,00 (incl. BTW)
Frankrijk: €35,50 (incl. BTW)
Duitsland: €32,50 (incl. BTW)

Een webshoporder heeft een verwerkingstijd 14 werkdagen. Indien er problemen zijn, waardoor de levering vertraging oploopt, laten wij dit tijdig weten.


grote oplagen

Grote oplagen worden per telefoon of per e-mail besteld. Zowel nationaal als internationaal.

Er worden geen verzendkosten aangerekend voor bestellingen boven 750 euro (excl. BTW) in België, anders bedraagt het tarief 45 euro (excl. BTW).

Voor bestellingen naar de EU worden geen verzendkosten aangerekend bij bestellingen boven de 1000 euro (excl. BTW), anders bedraagt het tarief 60 euro (excl. BTW).

Levertijden zijn onderdeel van de offerte, gemaakt door Edwin of Karina van ons verkoopteam. Bel 016 270 290 of stuur een e-mail naar sales@compostbag.eu

Samenwerken met The Compost Bag Company

Naast onze online verkopen, werken we ook graag grote orders uit van onze (potentiële) vaste klanten. Zo werkt The Compost Bag Company bijvoorbeeld samen met overheidsinstanties, recreatiedomeinen, winkeliers/winkelketens, restaurants en vele anderen.

Onze tevreden klanten en hun cases

Wij zijn trots op de samenwerkingen met onze klanten. Van België, Nederland en Frankrijk tot Oostenrijk en Finland. Onze klanten zijn overal te vinden maar vooral ook hieronder met hun eigen plekje op onze website.