Is jouw zaak klaar voor de nieuwe Vlaamse wetgeving rond het sorteren van organisch afval

In 2021 ging de nieuwe wetgeving omtrent het sorteren van organisch afval van kracht. Dat wil zeggen dat bedrijven en instellingen waar regelmatig en minstens één maal per week warme maaltijden bereid of geserveerd worden, hun organisch afval verplicht gaan moeten sorteren.

Geen zorgen, The Compost Bag Company helpt je graag verder om dit op een hygiënische manier op te lossen met haar ecologische zakken en liners. Lees dus zeker verder om je bedrijf klaar te stomen voor december 2023: dan zal de strengere wetgeving waarbij élk bedrijf – ongeacht het aantal maaltijden – moet sorteren, van toepassing zijn.

Meer informatie over de nieuwe Vlaamse wet?
Klik hier om naar de officiële webpagina te gaan.

Wat kan The Compost Bag Company voor jouw zaak betekenen?

ECOLOGISCHE OPLOSSING

Valt jouw zaak onder deze wetgeving? Geen paniek. The Compost Bag Company produceert en verdeelt ecologische zakken en liners die gemaakt zijn van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. Op die manier bieden we een milieuvriendelijk alternatief aan voor traditioneel plastic zakken.

DUURZAME, LOKALE PRODUCTIE

Wij zijn een groen bedrijf, in hartje Herent (Vlaams-Brabant). Onze duurzame fabriek draait op groene energie, is een erkend nullozer en is sinds 2020 is ze ook volledig solventvrij. Ons geweldige team werkt dagelijks aan de beste kwaliteit voor jouw zakken. Bovendien: lokale productie betekent ook snelle levering én persoonlijke service.

E(CO)-SHOP VOOR PROFESSIONALS

Via onze webshop kan je makkelijk en snel online bestellen. Ideaal als je in kleine oplagen wilt bestellen op naam van de zaak. Wij versturen je pakketje binnen de 2 à 3 werkdagen zodat jij er zo snel mogelijk gebruik kan van maken. Zie je het grootser? Geen probleem, ons webshop team staat klaar om jouw order te verwerken.

UNIEKE FORMULES EN DIENSTEN

Grote oplage, grote voordelen. Bij een bestelling met grote oplagen kan jij als klant je eigen kleur en bedrukking kiezen. Bovendien werkt ons salesteam graag met jou samen om je order tijdig bij jou te krijgen en verder te verwerken. Klinkt goed? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons salesteam via onderstaande contactkanalen.

Ontdek en bestel hier ons assortiment

Om jouw afvalbakken en containers te beschermen, hebben we ons standaard productengamma uitbereid met aangepaste grootte, dikte en prijzen. Op die manier kunnen we jouw zaak matchen met de perfecte zak.

ecologische afvalzakken standaardgamma

Wij horen graag van je

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande kanalen.

adres

Tildonksesteenweg 171, 3020 Herent – België

telefoonnummer

+32 16 27 02 90

 

fax

+32 16 27 02 80

e-mailadres

info@compostbag.eu of sales@compostbag.eu


social media